Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Erkan Kandemir, ilçede yaşayan Sivaslılarla bir araya geldi.

18.03.2014 17:59

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Erkan Kandemir, ilçede yaşayan Sivaslılarla bir araya geldi.

Kandemir, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda Sivaslılarla bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Talas için hazırlanan tüm projelerin insan odaklı olduğunu belirten Kandemir, şunları kaydetti:

"Bu hizmeti verirken herhangi bir ayrım yapmadan, hakkaniyetle, dürüstçe ve şeffaflıkla yapacağız. Genel olarak her mahallede sorunlar var. Bu sorunların çözümü için gerekenlerin sahada yapılması gerek. Belediyeler vatandaşa hizmet etmek için kurulan bir kurumdur. Belediye sadece belli grupların değil, hepimizin belediyesidir. Belediye bir özel şirkettir. Sizler bize oy vererek bizleri yetkilendirir ve bu özel şirketin başına yönetici olarak atarsınız. Bizim görevimiz ise sizlerden alınan vergi ve diğer gelirleri yeniden sizlere hizmet olarak geri vermektir. Bu hizmeti sunarken de hakkaniyetle, şeffaflıkla sunmak gerekir."

ToplantıYenidoğan Seçim İrtibat Bürosu'ndaki toplantıya çok sayıda Sivaslı katıldı. Sivaslılar, Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir'e destek sözü verdiler. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement