AK Parti Kozcağız Adayı Karaman, Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kozcağız Adayı Karaman, Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Kozcağız Adayı Karaman, Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Kozcağız Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman, yaklaşan yerel seçimlere yönelik, esnaf ve halk ziyaretlerine hız verdi.

20.03.2014 16:56  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kozcağız Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman, belde belediyesinin iktidar desteğini yeni dönem de arkasına alması gerektiğini bildirdi.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimlere yönelik, esnaf ve halk ziyaretlerine hız verdiğini söyledi.

Önceki dönemde çalışkanlığı ile göreve geldiği gibi bu dönemde aynı çalışkanlığıyla yeniden göreve geleceğine inandığını ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

"Kozcağız'da yapılan yatırımlar özellikle son dönemde büyük ivme kazandı. Kozcağız belediyesinin iktidar desteğini de önümüzdeki dönem de arkasına alması gerekiyor. Belde sakinlerimiz de bunun bilincinde ve gittiğimiz her mahallede bizi sıcak kanlılıkla karşılıyorlar. Hayata geçirdiğimiz çalışmaların bilincinde olan vatandaşlarımızın verdikleri destek en büyük mutluluk kaynağımızdır. 30 Mart sonrasında da beldemizde yapılması gereken ve ihtiyaç olan çalışmaların gerçekleştirileceğinden kimsenin şüphesi olmasın." - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kozcağız Adayı Karaman, Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement