Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Zeki Toçoğlu, "Kalıcı çözümlerle, uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

25.03.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya  Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Zeki Toçoğlu, "Kalıcı çözümlerle, uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen proje tanıtım programında konuşan Toçoğlu,  geride bıraktıkları 5 yılın gururunu yaşadıklarını, yaptıkları hizmetlerle halkın huzuruna çıktıklarını belirtti.

Yaptıkları bütün hizmetlerde, halka hesap vereceklerine inanarak hareket ettiklerini ifade eden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Bu yüzden başımız dik, gururla ilk günkü heyecanımızla karşınızdayız. 5 yıl önce, sizlerin huzuruna çıktığımız ilk zamanlarda, afaki söylemlerden kaçınmış ama iddiamızı da ortaya koymuştuk. İlkeli siyaset yürüteceğiz demiştik. Biz hangi şartlar altında olursa olsun, ilkelerimizden ödün vermeden yola devam edeceğimize söz verdik. Emanetinize her zaman sahip çıktık."

Toçoğlu, ş imar etmenin bir inanç meselesi olduğunu kaydederek, belediyecilik hizmetlerinin her aşamasında bu anlayıştan hiç kopmadıklarını dile getirdi.

"Belediyeciliği, hayatı güzelleştirmek, çevreyi korumak, şehri temiz tutmak, insanların gündelik yaşamını kolaylaştırmak, erdemli bir şehir kurmak, milletin yüzünü güldürmek olarak gördük" diyen Toçoğlu, "mutlu ve yüzü gülen insanların yaşadığı Sakarya" sloganıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Toçoğlu, daha sonra 2014-2019 vizyon projelerini anlattı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement