"Makam Kapım Devamlı Açık Oldu" - Son Dakika
Yerel

"Makam Kapım Devamlı Açık Oldu"

Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı, "Makam kapım devamlı açık oldu. Hiçbir zaman kimseyi ayırmadım." dedi.

28.03.2014 14:03  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik Belediye Başkanı ve MHP adayı Mehmet Habalı, "Makam kapım devamlı açık oldu. Hiçbir zaman kimseyi ayırmadım Bir dönem daha kurucu belediye başkanı olarak hizmete devam etmek istiyorum" dedi.

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik ile Çınaraltı Meydan'ında halka seslenen Habalı, ilçenin yaşanan sellerden en az zararla çıkmasında bugüne kadar yaptıkları dere ıslahı ve kanalizasyon çalışmalarının büyük etkisi olduğuna işaret etti.

Her mahallede parklar yaptıklarını kaydeden Habalı, Akçaalan Mahallesi'nde de "İsmail Ogan" adına stadyum yaptırdıklarını belirtti. Tekrar göreve seçilmeleri halinde ilk yıl her mahalleyi doğalgazla tanıştıracaklarını ifade eden Habalı, sokak hayvanları için hayvan barınakları, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için de bakımevi yaptırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Habalı, "Makam kapım devamlı açık oldu. Hiçbir zaman kimseyi ayırmadım Bir dönem daha kurucu belediye başkanı olarak hizmete devam etmek istiyorum" dedi.

Kemal Çelik ise hemşehrilerinden destek istedi. Çelik, "Serik'te Mehmet Habalı, Büyükşehir'de bana destek verirseniz iki Serik'li olarak bu halkın göğsünü kabartmak için, hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Makam Kapım Devamlı Açık Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement