Yerköy'de Öğretmenlere Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de Öğretmenlere Plaket Verildi

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu'nda, 8.sınıf öğrencilerine yönelik Yetiştirme ve Destekleme kursu açan öğretmenlere plaket verildi.

08.05.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu'nda, 8.sınıf öğrencilerine yönelik Yetiştirme ve Destekleme kursu açan öğretmenlere plaket verildi.

Düzenlenen programa, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy İlçe Jandarma Komutanı Abidin Işlak, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Hüseyin Asar, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, Yerköy İlçe Müftüsü İbrahim Şahin, iş adamları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Kaymakam Şengök, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin yetişmesinde öğretmenlere büyük görev düştüğü belirterek, bütün öğretmenlere görevinde başarılar diledi.

Okul Müdürü Halit Arapoğlu, okulda bu yıl 8. sınıf öğrencilerine yönelik hafta içi kurs açtıklarını ifade ederek, "Öğretmenlerimiz de bu kurslarda yaz kış demeden öğrencilerimizin başarılarının artması için büyük bir özveriyle çalıştılar. Bizler de düzenlediğimiz bir programla bu öğretmenlerimize birer plaket verdik. Programımıza katılarak bizleri sevindiren değerli misafirlerimize ve okulumuzun başarısının artmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Nurdoğdu Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinin TEOG sınavında göstermiş olduğu başarıda Yetiştirme ve Destekleme kurslarının büyük faydasını gördüklerini belirten Arapoğlu, gelecek yıl da kurslara devam edeceklerini  söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerköy'de Öğretmenlere Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement