Yeşilyurt, Sanatçıları ve Festival Ekibini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt, Sanatçıları ve Festival Ekibini Ağırladı

Yeşilyurt, Sanatçıları ve Festival Ekibini Ağırladı

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali’ne katılan sanatçılar ile festival ekibi, Yeşilyurt Belediyesi organizasyonuyla bir araya geldi.

10.11.2015 16:32

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali'ne katılan sanatçılar ile festival ekibi, Yeşilyurt Belediyesi organizasyonuyla bir araya geldi.

Altın Kayısı Ramada Otel'de verilen yemeğe Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, sanatçılar ve festival ekibi katıldı. Festivalin sponsorları arasında yer alan Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle tek tek tokalaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, konuklara Malatya ve Yeşilyurt hakkında bilgiler verdi. Oldukça samimi bir havada geçen yemekte konuşma yapan Başkan Polat, 6'ncısı düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali için Malatya'ya gelen sanatçıları ve festival ekibini ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Malatya'nın her zaman misafirperver bir kent olduğunu belirten Başkan Polat, "Uluslararası Film Festivali'nin her geçen yıl daha geniş kitlelere hitap eden bir yapıya kavuşmasından dolayı çok mutluyuz, yıllar boyu bu festivalin sürmesini temenni ediyorum. Bir şehrin gelişimi sadece fiziki yönden gelişimi ile yeterli olmaz, fiziki gelişim alsında kolay olandır. Asıl olan sosyal, sanatsal ve spor açısından gelişimdir ve bu daha büyük önem arz eder. Bu yıl 6. düzenlediğimiz Malatya Uluslararası Film Festivali de inşallah büyüyerek devam edecek. Sinemaya büyük katkılar sağlayan sanatçılarımızı ve festivalin sorunsuz geçmesi için çaba sarf eden festival ekibini burada ağırladığımız için onur ve gurur duyuyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt, Sanatçıları ve Festival Ekibini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement