Yeşilyurt'tan Togar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt'tan Togar'a Ziyaret

Yeşilyurt\'tan Togar\'a Ziyaret

Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet, Fikret ve Necdet Yeşilyurt, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

16.04.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet, Fikret ve Necdet Yeşilyurt, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret eden Yeşilyurt Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Yeşilyurt, "Öncelikle yeni görevinizde Yeşilyurt ailesi olarak sizlere başarılar diliyoruz. Tekkeköy'ün yeni bir misyon ve vizyon yüklenerek adından söz ettirecek büyük projelere imza atacağına inancımız sonsuzdur. Genç dinamik yerinde duramayan hizmet aşkıyla dolu kişiliğinizle çevreye pozitif bir enerji saçıyorsunuz. Yüce Rabbim hizmet yarışında sizlere ve ekibinize yardımcı olsun" dedi.

Ardından samimi ve sıcak bir şekilde devam eden sohbet sonrasında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bu nazik ziyaretinden dolayı Yeşilyurt ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt'tan Togar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement