Yeşilyurtspor Taşar ile Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurtspor Taşar ile Galibiyetle Başlamak İstiyor

Yeşilyurtspor Taşar ile Galibiyetle Başlamak İstiyor

Mustafa Taşar’ın göreve geldiği Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup ekibi Yeşilyurtspor’da Kahramanmaraş Pazarcık maçı hazırlıkları sürüyor.

12.02.2015 17:34

Mustafa Taşar'ın göreve geldiği Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup ekibi Yeşilyurtspor'da Kahramanmaraş Pazarcık maçı hazırlıkları sürüyor.

Yeşiltepe 2 Nolu sahada tam kadro yapılan çalışmada futbolcularıyla yakından ilgilendiği gözlenen takımın çiçeği burnunda teknik adamı Mustafa Taşar, yapılan çift kalede sık sık oyunu durdurarak, futbolcularını duracakları yer konusunda uyardı.

Antrenman öncesi yeni transfer Vahap Yıldıztepe ve takım kaptanı Turgut Ulutaş açıklamalarda bulundu.

VAHAP: "BİZİM KAPASİTEMİZ VAR"

Geçen hafta sahalarında talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirten Vahap, "Gerçekten her şeyimizle galibiyet için çıkmıştık müsabakaya ancak olmadı. Birçok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Futbolun şansız yüzüyle karşılaştık. Son saniye golüyle mağlup olduk. Fakat sonuçta bu maç ligin son maçı değildi. Bundan sonra her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Yeni bir süreç var önümüzde. Transferde bir çalışma söz konusu. Takım arkadaşlarımın özverisiyle, yeni gelen hocamızın bize katacaklarıyla bu zor yokuşu aşıp, düzlüğe çıkacağız. Bizim gerçekten kapasitemiz var. Genç ve iyi bir takımız" dedi.

TURGUT: "TAKIMI İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ"

Takım Kaptanı Turgut ise, "Şenyurt müsabakası hayati önem taşıyan bir müsabakaydı. 6 puanlık bir müsabakaydı. Bu maçın getirisini, götürüsünü iyi hesap ettik. Tabi bazı talihsizlikler yaşadık. Rakibimiz 14 puan yaptı, biz 11 puandayız. Bu takımın yerinin burası olmadığını, bizim kalitemizin bu olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bundan sonraki süreç için Mustafa Hoca'mız ile anlaşıldı. Cihangir Hoca'mızın da çok faydası oldu takıma. Bazen futbolda bunlar da var. Mustafa Hoca'mız da Malatya futbolunu yakından takip eden, Malatya kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. İnşallah bundan sonraki süreçte hepimiz elimizi taşın altına koyarak, takımı iyi yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurtspor Taşar ile Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement