Ankara'da YGS Günü Otobüs Seferleri Artırılacak - Son Dakika
Güncel

Ankara'da YGS Günü Otobüs Seferleri Artırılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yüzlerce genç için üniversite kapısını aralayacak YGS öncesi otobüs seferlerini artıracak.

21.03.2014 11:44  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yüzlerce genç için üniversite kapısını aralayacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesi otobüs seferlerini artıracak.

Üniversiteye girişin ilk adımı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı 23 Mart Pazar günü yapılacak. EGO Genel Müdürlüğü yüzlerce ailenin hayatını etkileyecek bu kritik günde herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı. Sınav sabahı otobüs seferleri yüzde 50 artırılacak.

Sınav yerlerine toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak zorunda olan adayların ulaşım stresi yaşamaması için görev başında olacaklarını dile getiren EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, şunları söyledi:

"Üniversite adaylarımızın yaşadığı stresi çok iyi biliyoruz. Bir de üzerine "sınava yetişebilir miyim, geç kalır mıyım acaba' diye sıkıntılar yaşamamaları için elimizden geldiği kadar gerekli önlemleri alıyoruz. Sabah ulaşım sıkıntısı olmaması için sınavın yapılacağı 23 Mart Pazar günü sabahı saat 07.30'dan itibaren otobüs seferlerimizi yüzde 50 artırıyoruz. Yani normalde Pazar günleri 10 dakikada bir gelen otobüs 5 dakikada bir gelecek. Sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara'da YGS Günü Otobüs Seferleri Artırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement