Yığılca ve Yeniceliler Derneği Posbıyık'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yığılca ve Yeniceliler Derneği Posbıyık'ı Ziyaret Etti

Yığılca ve Yeniceliler Derneği Posbıyık\'ı Ziyaret Etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yığılcalılar ve Yeniceliler Derneklerinin başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

12.02.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yığılcalılar ve Yeniceliler Derneklerinin başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a ilk ziyaret Yığılcalılar Derneği Başkanı Mevlüt Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerinden geldi. Kara ziyarette çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a bilgi verirken, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde kendisine başarılar diledi.

Yığılcalılar Derneği'nin ardından Yeniceliler Derneği Başkanı Şener Mısırlı ile yönetim kurulu üyeleri de Başkan Posbıyık'ı makamında ziyaret etti. Başkan Posbıyık dernek yöneticilerine belediyenin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dernek başkanları Ereğli Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yığılca ve Yeniceliler Derneği Posbıyık'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement