Yığılca Yolunda Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yığılca Yolunda Çalışmalar Sürüyor

Yığılca Yolunda Çalışmalar Sürüyor

Yıllardır Düzce'ye en uzak ilçe olarak anılan Yığılca'nın kaderi değişiyor.

16.08.2014 10:23  Güncelleme: 10:29

Yıllardır Düzce'ye en uzak ilçe olarak anılan Yığılca'nın kaderi değişiyor. Yığılca yolunda çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Yol genişletme ve viyadük çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılının Mayıs ayında Yığılca'ya yaptığı ziyaret sırasında Yığılca halkına verdiği yol sözü yerine getirilmeye çalışılıyor. Düzce ile Yığılca arasında yıllardır problem olan yol sorunun çözümü için Karayolları tarafından gece gündüz çalışmalar devam ediyor.

Yol üzerinde bulunan bazı noktalarda sorun haline gelen kamulaştırma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yolda tekrar çalışmalar hız kazandı. Ekipler yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyorlar. Yaklaşık 38 kilometrelik yolun hem daha güvenli olması hemde kısalması için ayrıca Hasanlar Barajı üzerine iki tane viyadük köprü yapılması planlanıyor. Önümüzde ki günlerde ihale edilecek köprülerinde kısa sürede bitirilmesi ve Düzce'nin en uzak ilçesi olan Yığılca'nın şehir merkezine bağlantısı kolaylaştırılmaya çalışılıyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yığılca Yolunda Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement