Yılbaşı Hediyesi Playstation 4 Kutusundan İncil Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Yılbaşı Hediyesi Playstation 4 Kutusundan İncil Çıktı

Yılbaşı Hediyesi Playstation 4 Kutusundan İncil Çıktı

Her sene Noel döneminde ilginç hediye haberleriyle karşılaşıyoruz.

02.01.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Bilerek mi yapılıyor bilmiyoruz, ancak her sene insanların birbirlerine hediyeler aldığı dönemlerde ilginç haberlerle karşılaşıyoruz. Daha evvel yaptığımız bazı haberlerden kısaca söz edelim size. Örneğin geçtiğimiz yıllarda yaptığımız 2 haberimizde, yeni alınan Nintendo konsolların içinden porno görüntülerin çıktığından söz etmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


Biraz daha yakına gelelim şimdi...


Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation, Noel döneminin en popüler hediyelerinden bir tanesiydi. Dolayısıyla birçok kişi hediye olarak PS4'ü tercih etti. Ancak Igor Baksht'in aldığı PS4 kutusunun içinden taşlar çıkınca herkes hayrete düşmüştü.


Ve şimdi de günümüze gelelim...


Kaliforniya'da yaşayan Sandra Ortiz isimli bir kadın, erkek arkadaşına yılbaşı hediyesi olarak Target'dan bir PlayStation 4 aldı. Ancak sevgilisi kutuyu açınca işler farklı bir boyuta taşındı. Çünkü kutunun içinde PlayStation 4 değil, iki tane İncil yer alıyordu. Bunu gördüklerinde şaşkına dönen çift, durumun düzeltilmesi için cihazı satın aldığı yere başvurduğu gibi aynı zamanda TV haber bültenlerine de haber oldu.


Siz bu tip bir durumla hiç karşılaştınız mı?




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yılbaşı Hediyesi Playstation 4 Kutusundan İncil Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement