Yıldız Tilbe: Tarkan İstesin Bir Değil, On Şarkı Veririm - Son Dakika
Magazin

Yıldız Tilbe: Tarkan İstesin Bir Değil, On Şarkı Veririm

Yıldız Tilbe: Tarkan İstesin Bir Değil, On Şarkı Veririm

Karaköy'de görüntülenen Yıldız Tilbe, muhabirlerin "Tarkan'a şarkı vermek ister misiniz?" sorusuna, "O istesin bir değil, on tane şarkı veririm." dedi.

10.04.2016 13:57  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Yıldız Tilbe önceki gün Karaköy Cano'da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tilbe, keyifli ve neşeli haliyle dikkat çekti. Gazetecilerin kıyafetleri hakkındaki olumlu eleştirilerine ünlü şarkıcı "Sevgili Ceylan hediye etti bana bu başımdaki yemeniyi. Ona bir şarkı yazdım. O da bana özel olarak işlenmiş bornoz ve bu yemeniyi hediye yolladı." şeklinde cevap verdi.

''TARKAN'A 10 ŞARKI VERİRİM''

Bir muhabirin " Tarkan'ın son albümü 'Ahde Vefa'yı dinlediniz mi?" sorusuna Yıldız Tilbe "Hayır dinleyemedim. Ama eminim kusursuzdur. Dışarıdaki tepkiler albümün harika olduğu yönünde." yanıtını verdi. Muhabirlerin "Tarkan'a şarkı vermek ister misiniz?" sorusuna Tilbe, "O istesin bir değil, on tane şarkı veririm." dedi.

Son Dakika Magazin Yıldız Tilbe: Tarkan İstesin Bir Değil, On Şarkı Veririm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AA: Sen kimsinki tarkana söz yazacaksın....yazdığın sözler müsamere çocuklarının şiirlerine benziyor...berrrrbat sözler. 2 17 Yanıtla
  • Objektif: Şarkıdan başka bişeyde verirsinde o istemez 4 13 Yanıtla
  • Hazalll: Uyusturucudan kafayi yemisss 6 10 Yanıtla
  • Vatan: Turk halki kadar bir birini cekemeyen bir millet yok bu yer yuzunde.isiniz gucunuz birisine laf atmak.millet aya cikti ayi bitirdiler.sira diyer gezegenlerde siz hala eski kafayla devam 5 0 Yanıtla
  • Sz: Doğal, egosu olmayan, şarkılarını içtenlikle yorumlayan kadın. 2 0 Yanıtla

Advertisement