Yıldızeli'nde 30 Köy Yeni Yola Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli'nde 30 Köy Yeni Yola Kavuşuyor

Sivas İl Özel İdaresi ekipleri, yaklaşık 30 köyü Yıldızeli ilçesine bağlayan grup yolunun bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

18.05.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas İl Özel İdaresi ekipleri, yaklaşık 30 köyü Yıldızeli ilçesine bağlayan grup yolunun bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Yıldızeli İl Genel Meclis Üyesi Nazif Arar ve İlçe Özel İdare Müdürü Necati Doğan, çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Pınar, "Kümbet köyü ve içinden geçen yaklaşık 30 köyümüzün ulaşımını sağlayan grup yolun bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Daha önce kullanılan yolumuz DSİ tarafından yeni yapılan Çağlayan Göleti'nin içerisinde kaldı. Ulaşım hizmeti köylümüzün, vatandaşlarımızın zorunlu ve önemli bir ihtiyacı, dolayısıyla herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için devletimiz ve yetkililerimiz imkanları seferber ederek çalışmalara başlandı" ifadelerini kullandı.

Yıldızeli İl Genel Meclis Üyesi Nazif Arar ise 30 köyün kullandığı yolun iyileştirilmesinden sonra asfalt çalışmalarına başlanacağını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldızeli'nde 30 Köy Yeni Yola Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement