Yıldızeli'nde Eğitimde Kaliteyi Artırmak İçin Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli'nde Eğitimde Kaliteyi Artırmak İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Yıldızeli\'nde Eğitimde Kaliteyi Artırmak İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Yıldızeli ilçesinde, eğitimde kaliteyi artırmak için yapılan çalışmaları değerlendirmek için istişare toplantısı yapıldı.

18.02.2015 11:22

Yıldızeli ilçesinde, eğitimde kaliteyi artırmak için yapılan çalışmaları değerlendirmek için istişare toplantısı yapıldı.

Abdüllatif Şener Kültür Merkezi'nde milli eğitim müdürü ve okul müdürleri ile bir araya gelen Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar ilçede eğitim seviyesinin üst çıtalara çıkarılması için gerekli tüm çalışmaların artarak devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

'Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi' ve 'Zararlı Alışkanlıklardan Koruma' projesi hakkında yapılan toplantıda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Şahin, Kaymakam Pınar'a ve solanda bulunanlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra okulların genel başarı durumu değerlendirildi.

Kaymakam Pınar, özellikle TEOG sınavındaki başarı sıralamasını değerlendirdi. Alınan başarıların düşük olması nedeniyle ikinci dönemde gerçekleştirilecek olan sınavda daha başarılı olunması gerektiğini vurguladı. Bu başarının sağlanması için okul müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızeli'nde Eğitimde Kaliteyi Artırmak İçin Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement