Yılın İlk Tırmanma Yarışı Orhangazi?de Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yılın İlk Tırmanma Yarışı Orhangazi?de Yapıldı

Yılın İlk Tırmanma Yarışı Orhangazi?de Yapıldı

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ilk yarışı, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Orhangazi Hamzalı yolunda yapıldı.

22.03.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ilk yarışı, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Orhangazi Hamzalı yolunda yapıldı. Powerpan sponsorluğunda Orhangazi Belediyesi katkıları ile düzenlenen organizasyon Nadır Piknik Alanı önünden başladı.

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın ilk yarışının yapıldığı Orhangazi'de 12 otomobil yarıştı. 4 kategoride gerçekleştirilen yarışlar için sabah saat 10.00'da ısınma ve sıralama turları yapıldı.

Tırmanma Şampiyonası ilk yarışında 4 kategoride 12 yarışçı katıldı. Kategori 1'de, Ülkü Motorsport ile Engin Apaydın, Burak Başlık ve Emrah Ali Başo yarışırken, kategori 3'de Cem Şit, Ülkü Motorsport ile Galip Atar, Pegasus Racing ile İsa Karol ve Semih Erkal, kategori 3'de Ülkü Motorsport ile İsmet Toktaş, Pegasus Racing ile Alkan Erden, Osman Uğur ve Refik Bozkurt yarıştı. Kategori 4'de ise Ülkü Motorsport ile Ümit Ülkü, Selim Bacıoğlu ve Orkun Turgut yarıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılın İlk Tırmanma Yarışı Orhangazi?de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement