Yılmaz Öztürk'ün Ölümündeki Sır Görüntü Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Öztürk'ün Ölümündeki Sır Görüntü Ortaya Çıktı

İstanbul'da 'polis merkezine saldırı' iddiasıyla polis tarafından öldürülen Yılmaz Öztürk'ün kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Öztürk'ün herhangi bir saldırısı gözükmüyor.

27.06.2016 07:15  Güncelleme: 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Küçükarmutlu'da, geçen 20 Şubat'ta 'polis merkezine saldırı' iddiasıyla polis tarafından ateş açılarak öldürülen Yılmaz Öztürk'le ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.

POLİS HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

20 yaşındaki Yılmaz Öztürk, Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne patlayıcı ile saldırıda bulunulduğu ve şüpheliler arasında olduğu iddiasıyla arkasından vurulmuştu. Polis Y.H. hakkında 12-16 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.

İddianamede, Öztürk'ün sakin şekilde evine yürüdüğü, üzerinden silah veya patlayıcı çıkmadığı, suç kaydının olmadığı anlatılmıştı. Dava dosyasına giren polis merkezi ve polis araçlarının kamera görüntülerine göre olay günü saat 19.14'te Park Sokak içinden polis merkesinin olduğu yöne doğru havaifişek atılıyor.

PATLAYICI ATTIĞINA DAİR BİR BULGUYA RASTLANMADI

Polis de biber gazıyla karşılık veriyor. Saat 22.51 ve 22.53'te iki kez havaifişek atılıyor. Saat 22.56'da sokakta beyaz ayakkabılı bir kişi koşarak ilerliyor. Başka kişi koşarak aracın önünden sola gidiyor. İddianamede bu kişinin Öztük olmadığı belirtiliyor. Saat 23.00'te Öztürk'ün yerde yattığı görülüyor. Görüntülere göre Öztürk'ün çevresinde patlayıcı attığına ilişkin bir bulguya rastlanmıyor.

(Kaynak: Hürriyet)

Yılmaz Öztürk\'ün Ölümündeki Sır Görüntü Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Yılmaz Öztürk'ün Ölümündeki Sır Görüntü Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hh: Zifiri karanlıktan polis noktasına dört bir yandan havai fişekler el yapımı patlayıcılar ses bombalari yağarken masum bir genç orda ne yapar. Yada polisin ne yapması beklenir sinmesi bombalar yağarken seyretmesi mi yoksa olmesi mi. Polis ölünce şehit oldurunce katil. Bir orantisizlik var. Avrupada aynisi olsa polis ne yapar. Tüm mahalleyi toplar dümdüz eder. Yardim etmedikleri için onlarida suçlar. Dogrumu diye sorarsaniz bence o da yanlış. Oysaki polis orda onların güvenliği için olmasi gerekirken bir çelişki bir çelişki ki sormayın. 19 3 Yanıtla
  • zart: dhkp/c propagandası gibi haber 0 0 Yanıtla

Advertisement