Yılmaz Vural, Sergen Yalçın'ın Açıklamalarına Cevap Verdi - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural, Sergen Yalçın'ın Açıklamalarına Cevap Verdi

Teknik Direktör Yılmaz Vural, 'Fatih Terim beni çağırsın bu halde gol atarım' diyen Sergen Yalçın için 'Kaleden kaleye gidemez' diyerek ünlü yorumcuya cevap verdi.

09.09.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk İnan'ın Estonya, Andora gibi takımlara karşı iyi oynadığını Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı hiçbir varlık gösteremediğini iddia eden Sergen Yalçın, ''İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andora gibi takımlara karşı gol atmazsam gel bana istediğini söyle'' demişti.

"SERGEN NİYE BIRAKTI?"

Sergen Yalçın’ın bu sözlerini Aydın Cingöz ile Haber Aktif’te değerlendiren Yılmaz Vural: “Sergen çok zeki bir adam. İroni yapmış ve altında tabii ki bir gerçek var. Ancak Selçuk küçümsenecek bir oyuncu değil” dedi.

"KALEDEN KALEYE GİDEMEZ"

Yılmaz Vural, Sergen Yalçın’ın “''İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andora gibi takımlara karşı gol atarım” sözleriniyse; “Sergen o halede futbolu niye bıraktı? Fizik olarak bu yükü taşıyamadığı için. Bu saatten sonra Sergen bir kaleden diğer kaleye koşamaz” diye yorumladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Yılmaz Vural, Sergen Yalçın'ın Açıklamalarına Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, 'Survivor' yarışmasından etkilenerek kendi parkurlarını hazırladılar. Öğrenciler guruplara ayrılarak kıyasıya bir yarışa girişti ve survivor yarışmacılarına taş çıkardılar.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı
    09:33 Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı

    Hakkari'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları, final maçıyla sona erdi. Derecik Şehit Gaffar Okan Ortaokulu şampiyon olurken, Hakkari Şehit Vali Derviş Yalım Ortaokulu üçüncü oldu. Şampiyon takım, Türkiye Şampiyonası'nda Hakkari'yi temsil edecek.


Advertisement