Yol Kenarında Ölümü Bekleyen Eşeğe Öğretmenler Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Yol Kenarında Ölümü Bekleyen Eşeğe Öğretmenler Sahip Çıktı

Yol Kenarında Ölümü Bekleyen Eşeğe Öğretmenler Sahip Çıktı

Batman Kozluk yolu üzerinde bir aracın çarptığı eşek ölümü beklerken, eşeğe sahip çıkan öğretmenler kurumların ilgisizliğinden yakındılar.

09.12.2015 10:58

Yaralı eşek, ölüme terk edildi

Bir aracın çarptığı hamile eşek, çarpmanın etkisiyle yavrusunu yitirdikten sonra günlerdir yerinden kalkamadı.

Araçlarıyla yoldan geçen öğretmenler yaralı eşeğe yiyecek getirip battaniye ile ısıtmaya çalışırken yol kenarında ölümünü bekleyen eşeğe sahip çıkılması için hayvanseverlerle yetkililere çağrı yapıldı.

Her gün Batmandan Kozluk ilçesine giden öğretmenler, yaklaşık 1 haftadır sırtı ve ayakları kırılmış bir eşeği hayatta tutmaya çalışıyorlar.

Öğretmenler, sabah ve akşamları yolun kenarında bekleyen eşeğe yiyecek bırakırken, battaniye ile de soğuktan korumaya çalışıyorlar.

KURUMLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Sosyal medyada sitemlerini dile getiren öğretmenler, yaklaşık 1 haftadır yaralı halde gördükleri ve yavrusu donarak ölen eşeğe yardım ettiklerini belirterek "Kurumları aradık ve yaralı eşek için yardım talebinde bulunduk. Belediye, Tarım ve birçok kurum böyle bir imkâna sahip olamadıklarını belirterek ilgilenmediler. En azından Batmanda bir hayvan barınağı olursa böyle hayvanlar boş yere ölmeyecek. Ayrıca veterinerleri de bu hayvana sahip çıkmaya davet ediyoruz" dediler. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yol Kenarında Ölümü Bekleyen Eşeğe Öğretmenler Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement