PKK'nın Tuzağı Vatandaşlara Takıldı - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Tuzağı Vatandaşlara Takıldı

Batman'da teröristlerin tuzağı vatandaşlar tarafından fark edilerek polise bildirildi. Polisler bombalı tuzağı kontrollü bir şekilde patlattı.

25.11.2015 16:39  Güncelleme: 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da teröristlerin tuzağı vatandaşlara takıldı. Bir rögara yerleştirilen bombayı fark eden vatandaşlar durumu polise bildirirken, kontrollü bir şekilde patlatılan bombanın şiddetiyle yerde 3 metre genişliğinde çukur oluştu.

BOMBA PİKNİK TÜPÜYLE DESTEKLENDİ

Edinilen bilgilere göre, merkez Hilal Mahallesi'ndeki bir sokakta bulunan rögara teröristler tarafından polis ekiplerinin geçişi sırasında patlatılması planlanan yüksek tahrip gücü olan bomba yerleştirildi. Bombayı fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, yolu trafiğe kapatıp, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra, bölgeye bomba imha uzmanlarını çağırdı. Uzmanlar, yaptıkları incelemede, bombanın piknik tüpüyle desteklendiğini tespit etti.

PATLAMAYLA 3 METRE ÇUKUR OLUŞTU

Bunun üzerine sokağı boşaltan güvenlik güçleri, bombayı kontrollü bir şekilde patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombanın şiddeti nedeniyle yerde 3 metre genişliğinde çukur oluşurken, çevredeki ev ve iş yerlerinin camları da kırıldı. Polis, bombayı yerleştiren teröristlerin yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı.

PKK\'nın Tuzağı Vatandaşlara Takıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PKK'nın Tuzağı Vatandaşlara Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bombayı koyanı kınıyorum lanetliyorum: Ben 3 senedir bu mahalledeyim 1 tane bile pkk li gürmedim ama polis ve özel harekat timleri gece gündüz burda sivil gezdikleride cabası ve ben bunun pkk nin yaptığına asla inanmıyorum 3 1 Yanıtla
  • Lokman: Bence siz başkalara iftira atın ben 3 senedir bu mahallaledeyim pkk lileri ne güdüm nede geldiklerini duydum 0 0 Yanıtla

Advertisement