Yolcu Minibüsünde Rastgele Ateş Açtı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Minibüsünde Rastgele Ateş Açtı: 2 Yaralı

Yolcu Minibüsünde Rastgele Ateş Açtı: 2 Yaralı

Ankara'da yolcu minibüsünde çıkan tartışmada bir kişinin içi yolcu dolu minibüste rastgele ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

11.01.2015 00:31

Ankara'da yolcu minibüsünde çıkan tartışmada bir kişinin içi yolcu dolu minibüste rastgele ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay, Etlik Aşağı Eğlence meydanında saat 20.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Keçiören-Ostim hattında çalışan yolcu minibüsü, yolcu almak için yol kenarına yanaştı. Bu sırada şoför, basamakta duran yolcuyu düşmemesi için uyardı. Bunun üzerine basamakta duran yolcu ile bir başka kişi arasında güldüğü gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında kimliği belirsiz kişi belinden çıkardığı tabanca ile içi yolcu dolu minibüse rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada yolculardan İbrahim A. ve Ömer H.A.  kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Minibüsteki yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere götürülüp tedaviye alındı.

TABANCA TUTUKLUK YAPMASA DAHA SIKACAKTI

Yaşanan olay sırasında minibüste olan bir yolcu ise o anları şu şekilde anlattı: "Basamakta çocuk duruyor. Şoför basamaktan çık diyor. O çocukta ben düşmem birşey olmaz diyor. Bu sırada arkadaşın biri gülüyor. Sen ne gülüyorsun diyor. Her halde kafası güzel. O sırada çıkarıp sıkmaya başladı, dolmuşun içine doğru. Ateş etmeye başladı. Çocuk eline atladı. 4-5 el arkaya doğru sıktı. Yere eğildi. Silahı tutukluk yaptı. Tutukluk yapmasa daha sıkacaktı."

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Minibüsünde Rastgele Ateş Açtı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement