Yolu Sevgiden Geçenler Pembe İzler Derneği İçin El Ele - Son Dakika
Güncel

Yolu Sevgiden Geçenler Pembe İzler Derneği İçin El Ele

Kanser sebebiyle kaybettiğimiz büyük usta Kayahan'ın kalbimize kazınmış şarkıları, kanser hastası kadınların tedavileri için umut oluyor.

22.01.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İpek Açar ve Suat Suna'nın sahne alacağı konser, 29 Ocak Cuma günü Jolly Joker Bursa'da gerçekleşiyor.

İskender Paydaş'ın konuk sanatçı olarak katılacağı konserdeki tüm şarkılar, kanserle mücadele eden kadınlara destek olmak için söyleniyor. Bu projeye imza atan Pembe İzler Derneği'nin genel başkanı Arzu Karataş, ''Bir yıl içinde kanser hastası birçok kadının teşhis ve tedavisini gerçekleştirdik. Onların hayatına dokunmak, yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, ailelerine ve sevenlerine mutluluk armağan etmek bizim için paha biçilemez deneyimlerdi. Tüm bunlar beni ve derneğimizin üyelerini daha fazlasını yapmamız için motive etti. Bu anlamlı konserin bilet satışlarından elde edeceğimiz gelirle, kanser hastası kadınların kemoterapi ve radyoterapi tedavilerinin gerçekleştirilmesini hedefliyoruz. Değerli sanatçılarımız, Jolly Joker Bursa ve etkinlikte imzası olan tüm ekibin ücretsiz desteklediği konser etkinliğimiz sayesinde 10 kadının kanser tedavisi gerçekleştirilecek.'' dedi. Karataş, bu konseri düzenlerken, Pembe İzler Derneği'ne el uzatan, sevginin ve iyiliğin gücünü gösteren tüm dostlarına teşekkür etti.

İpek Açar, Suat Suna ve İskender Paydaş ile keyifli, eğlenceli ve duygu yüklü konserin biletleri Biletix'te. Detaylı bilgi için 0555 346 1509 no'lu telefondan Tuğçe Oruç'la iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yolu Sevgiden Geçenler Pembe İzler Derneği İçin El Ele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement