Denys Boyko, Ayrılık Kararını Yönetime Bildirdi - Son Dakika
Spor

Denys Boyko, Ayrılık Kararını Yönetime Bildirdi

Beşiktaş'ın Dnipro'dan kadrosuna kattığı ancak yediği gollerle gözden düşen Boyko, "Beklediğim kadar forma giyemedim. Transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyorum." dedi.

24.05.2016 04:16  Güncelleme: 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyon Beşiktaş'ın, 2015-2016 sezonu devre arasında Tolga Zengin'in formsuzluğu üzerine Dnipro'dan kadrosuna kattığı Denys Boyko'nun Türkiye macerası kısa sürecek gibi duruyor. Ocak ayında uzun görüşmeler sonrası 3.3 milyon Euro bonservisle 4.5 yıllık imza atan 28 yaşındaki Boyko, ayrılmak istediğini söyledi. Ukraynalı file bekçisi, 3'ü Süper Lig, 2'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta oynadı ve 7 gol yedi.

"BEKLEDiĞiM KADAR FORMA GiYEMEDiM"

Sezonun 2. yarısında Tolga'nın yükselen formu sonrası bazı maçlarda kadroya dahi giremeyen Boyko, siyah beyazlı yönetimle görüşmesinde şunları söyledi:

"Beklediğim kadar forma bulamadım, kendimi mutsuz hissediyorum.

"GÖRÜŞMELERE BAŞLARIM"

Kariyerime farklı bir kulüpte devam etmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirmeyi ve görüşmelere başlamayı planlıyorum."

(Hürriyet)

Denys Boyko, Ayrılık Kararını Yönetime Bildirdi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Denys Boyko, Ayrılık Kararını Yönetime Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BabaCengiz: Ya sen UEFA da finale kadar nasıl geldin kardeşim seni Tolga dan iyi diye aldık 3 Konya maçı izledik üçü de fotokopisi.Sonra da forma şansı bulamadım diyorsun.Sanki buldukların da takıma katkın oldu da.Hadi canım sana güle güle çok bile durdun Boykonu çıkardın... 0 0 Yanıtla

Advertisement