Yozgat'ta Huzurevi Sakinlerine Diş Sağlığı Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Huzurevi Sakinlerine Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından, Alparslan Türkeş Huzurevi'nde kalan yaşlılara, ağız-diş sağlığı, protez bakımı ve kullanımı eğitim verildi.

27.04.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından, Alparslan Türkeş Huzurevi'nde kalan yaşlılara, ağız-diş sağlığı, protez bakımı ve kullanımı eğitim verildi.

Diş Hekimi Özgür Yılmaz, huzurevi sakinlerine ağız-diş sağlığı, protez bakımı, kullanımı, temizliği ve beslenmede dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca eğitim sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal proje kapsamında huzurevi ve okullarda eğitim verdiklerini söyledi.

Yaşlıların baş tacı olduğunu ve her zaman gereken ilgi ve alakayı göstereceklerini ifade eden Kurca, "Yaşlılarımız geçmişten günümüze uzanan ve geleceğimizi aydınlatacak olan ışık kaynaklarımızdır. Şunu da unutmayalım ki her fert bir gün yaşlanacaktır. Yapmış olduğumuz sosyal proje kapsamında huzurevinde kalan yaşlılarımıza ağız-diş sağlığı, protez kullananlar içinse dikkat etmeleri gereken konularla eğitim verdik. Belirli periyotlarla huzurevine eğitim ziyaretlerimiz devam edecek." dedi.

Eğitim sonrası yaşlılara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Huzurevi Sakinlerine Diş Sağlığı Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement