Yozgat'ta Sınav Yoğunluğu Kazaları da Beraberinde Getirdi - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Sınav Yoğunluğu Kazaları da Beraberinde Getirdi

Yozgat\'ta Sınav Yoğunluğu Kazaları da Beraberinde Getirdi

Yozgat’ta bugün gerçekleştirilen Açık Öğretim sınavı nedeniyle Ankara-Yozgat karayolu üzerinde trafik yoğunluğu meydana geldi.

26.11.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta bugün gerçekleştirilen Açık Öğretim sınavı nedeniyle Ankara-Yozgat karayolu üzerinde trafik yoğunluğu meydana geldi. Sınava yetişmek için oluşan araç yoğunluğu, kazaları da beraberinde getirdi. 4 otomobilin birbirine çarptığı trafik kazasında, bir otomobil ise bir anlık dikkatsizlikle kaldırıma çıktı.

Yozgat'ta bugün gerçekleştirilen açık öğretim sınavı sonucu trafikte yaşanan yoğunluk, istenmeyen kazaları da beraberinde getirdi. Ankara-Yozgat karayolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç birbirine girdi. Ankara-Yozgat karayolu üzerinde gerçekleşen diğer bir kazada ise aşırı hız yapan otomobil sürücüsü kaldırıma çıkarak durabildi. Kazalar sonucu ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda ufak çaplı maddi hasar meydana geldi. Sınava yetişmek isteyen açık öğretim öğrencileri ise yoldan durdurdukları araçlarla sınava girecekleri okula gittiler.

Yaşanan kazalar nedeniyle trafikte uzun araç kuyruğu oluşurken olay yerine gelen emniyet ekipleri, trafik akışını sağlamak için yoğun çaba sarf ettiler. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Sınav Yoğunluğu Kazaları da Beraberinde Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement