Ytso Başkanı Becan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ytso Başkanı Becan Açıklaması

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, "Yalovamız sahip olduğu konum itibariyle yabancıların gayrimenkul edinimlerinde cazibe merkezi haline gelmiştir" dedi.

25.02.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, "Yalovamız sahip olduğu konum itibariyle yabancıların gayrimenkul edinimlerinde cazibe merkezi haline gelmiştir" dedi.

Becan, yaptığı açıklamada Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Yalova'da yabancılara 2015 yılı Ocak ayında 95 konut satışı gerçekleştiğini söyledi.

Yalova'da 2014 yılında bin 200'ün üzerinde yabancılara gayrimenkul satıldığını belirten Becan, "Körfez Geçiş Köprüsü projesi ve İstanbul, Bursa, Kocaeli metropolleri arasında kalan mavi ile yeşilin buluştuğu Yalovamız sahip olduğu konum itibariyle yabancıların gayrimenkul edinimlerinde cazibe merkezi haline gelmiştir. Her gecen gün Yalova'ya ilgi artıyor. Ayrıca 2015 yılı Ocak ayında satılan 95 konutla Yalovamız konut satışında Türkiye'de üçüncü olmuştur. Yalovamız her  gecen gün gelişen ve değişen bir yer olmaya başladı. Bizde oda olarak Yalova'ya daha iyi hizmet verebilmek için daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ytso Başkanı Becan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement