Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Komşusunu Yaraladı, 20 Yılla Yargılanıyor - Son Dakika
Güncel

Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Komşusunu Yaraladı, 20 Yılla Yargılanıyor

Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Komşusunu Yaraladı, 20 Yılla Yargılanıyor

Zonguldak'ta, yüksek sesle müzik dinleyen komşusu 40 yaşındaki Ali Görmüş'ü tabancayla ateş ederek yaralayan emekli maden işçisi 42 yaşındaki Yasin Ç., 20 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

26.06.2015 12:20

Zonguldak'ta, yüksek sesle müzik dinleyen komşusu 40 yaşındaki Ali Görmüş'ü tabancayla ateş ederek yaralayan emekli maden işçisi 42 yaşındaki Yasin Ç., 20 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

Olay, geçen 15 Mart'ta Asma Mahallesi Dağbaca Sokak'ta meydana geldi. Yasin Ç., evinin yakınında kaçak maden ocağı bulunan Ali Görmüş'ün, iddiaya göre ocak önündeki kulübede arkadaşıyla yüksek sesle müzik dinlemesinden rahatsız oldu. Yasin Ç., önce telefonla arayarak, sonra da çocuklarıyla kulübeye giderek komşusunu uyardı. Çıkan kavgada Yasin Ç., elinde keser bulunan Ali Görmüş'e 5 el ateş etti. Bacaklarına ve beline isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ali Görmüş, tedaviden sonra sağlığına kavuştu.

Tutuklanan Yasin Ç., 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs', 'hakaret' ve 'silahla ateş ederek genel güvenliği tehlikeye sokmak' suçlarından toplam 20 yıl hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada keserle Yasin Ç. ve oğlu Sebahattin Ç.'ye saldırdığı için 10 yıl hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Ali Görmüş ile 'tehdit' suçundan yargılanan Yasin Ç.'nin iki oğlu ve kardeşi de hazır bulundu.

Tutuklu sanık Yasin Ç. savunmasında, "Ben çocuklarıma zarar vereceğini düşünerek bacaklarına ateş ettim. Ben Ali Görmüş'ü kaçak ocak çalıştırdığını ve ehliyetsiz araba kullandığını bildiğim halde şikayet etmedim. Hatta kendisine yol gösterdim. Aramızda bir husumet yoktu. Amacım aileme herhangi bir zarar vermesini engellemekti. Pişmanım" dedi.

Ali Görmüş de Yasin Ç. ile oğullarının kulübeye doğru geldiğini görünce ellerinde sopa olabileceğini düşündüğünü, bu yüzden keser aldığını ileri sürerek, "Sebahattin Ç., bana yumruk attı. Elinde muşta olduğunu fark ettim. Ondan sonra dövüşmeye başladık. Dövüşürken Yasin Ç., bana tabancayla ateş etti. Ben yere düştüm. Şikayetçiyim ve cezalandırılmalarını istiyorum" dedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Komşusunu Yaraladı, 20 Yılla Yargılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement