Yüksekokul Öğrencilerinden Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yüksekokul Öğrencilerinden Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret

Yüksekokul Öğrencilerinden Silifke Belediye Başkanı Turgut\'a Ziyaret

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu öğrencileri, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret etti.

25.11.2015 10:30  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu Öğrencileri, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret ederek, eğitime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Silifke Belediyesi'nin okulların yanı sıra üniversitelerin de talep ve sorunlarına çözüm getirdiğini ve bu hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten Öğrenci Topluluğunun Başkanlık görevine yeni seçilen Fatih Görünü, "Okulumuzun çevre düzenlemesinden tutunda ulaşım sorununa kadar çözüm üreten bir belediye başkanımızın olması bizleri mutlu ediyor. İstek ve şikayetlerimizi istediğimiz zaman kendisine iletiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bizlere çok yardımcı oldu. Hizmetlerinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu okul sadece bizlerin değil tüm Silifke halkının okuludur. Öğrencisine sahip çıkan bir ilçe belediyesi ve başkanı olmasından dolayı hepimiz çok mutluyuz. Emeği geçen herkese öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise vatandaşların alın teriyle yaptırdığı üniversitenin, burada yok sayılmasını ve göz ardı edilmesini düşünemeyeceklerini ifade ederek, "Okulumuz bizim olduğu gibi burada eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizde bizimdir. Öğrencilerimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Onların talep ve sorunlarını imkanlarımız elverdiğince çözmeye devam edeceğiz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra Yüksekokulumuza çevre düzenlemesi, park, bahçe, kaldırım ve çeşitli alanlarda hizmetlerimizi kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekokul Öğrencilerinden Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement