Yüksekova'da İş Yerleri Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da İş Yerleri Denetlendi

Yüksekova\'da İş Yerleri Denetlendi

Yüksekova ilçesinde Kurban Bayramı öncesi iş yerleri denetlendi.

01.10.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova ilçesinde Kurban Bayramı öncesi iş yerleri denetlendi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Toplum Sağlığı Merkezi müdürlükleri ile belediye zabıta ekiplerince oluşturulan ekip, bayram öncesi marketler başta olmak üzere, et satış noktaları, pastane imalathane ile ekmek fırınlarını denetledi.

Denetimlerde, iş yerlerinin hijyen koşullarına, satılan ürünlerin üzerinde etiketlerin olup olmadığına, gıdaların son kullanma tarihlerine ve ekmek gramajlarına dikkat edildi.

Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram öncesi denetimlerde ilçedeki birçok iş yerini denetlediklerini söyledi.

Tekinalp, "İlçedeki büyük marketleri, fırınları ve pastane imalathanelerini denetledik. Denetimlerde ürünlerin sağlıklı koşularda üretilip üretilmediğine dikkat ettik. Tükettiğimiz gıdaların üretildiği yerler hepimizin sağlığını yakından ilgilendiriyor. Hijyen şartlarına uygun üretim yapan birçok imalathanenin yanı sıra, bu şartlara uymayanlarla da karşılaşıyoruz. Bunlar için derhal yasal işlem başlatıyoruz. Halkımızın sağlığı için bu tür denetimlerimiz bayramdan sonra da devam edecek" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da İş Yerleri Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement