Yüksekova'da Karla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Karla Mücadele

Yüksekova'da kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken, belediye ekipleri mahalle, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına başladı.

09.01.2015 13:04  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova ilçesinde kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken, belediye ekipleri mahalle, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına başladı.

Ekipler trafiğin aksamaması için Cengiz Topel Caddesi'nde, 7 kepçe, 2 greyder, 2 kazıcı ve 6 kamyonla kar temizleme çalışması yürüttü.

Caddeyi trafiğe kapatarak iş makineleriyle kar temizliği yapan ekipler, iş makinelerinin giremediği yerleri ise küreklerle temizledi.

Toplanan karların bir kısmı dereye dökülürken, geri kalan kısmı ise kamyonlarla ilçe dışına taşındı.

Karla mücadele çalışmalarını inceleyen Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, yaptığı açıklamada, halkı mağdur etmemek için sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Çatılardaki karların temizlenmesi için esnafa gerekli uyarıların yapıldığını ifade eden Beşer, şöyle konuştu:

"Bunu dikkate alan esnafımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kar temizleme çalışmalarımızı bitirdikten sonra, kimse çatılarında kalan karları atmaya kalkmasın. Aksi takdirde cezai işlem uygulayacağımızı da belirtmek istiyorum. Cengiz Topel Caddesi ve ara sokakların hepsi kardan arındırılıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek." - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Karla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement