Yüksekova'da VEDAŞ İşçilerinden Eylem - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da VEDAŞ İşçilerinden Eylem

Yüksekova\'da VEDAŞ İşçilerinden Eylem

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi Yüksekova Şube Şefliği arıza ekibi çalışanları, haklarını alamadıklarını öne sürerek eylem yaptı.

07.08.2014 09:23  Güncelleme: 09:50

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) Yüksekova Şube Şefliği arıza ekibi çalışanları, haklarını alamadıklarını öne sürerek eylem yaptı.

VEDAŞ İlçe Şube Şefliği önünde bir araya gelen işçiler, Cengiz Topel Caddesi üzerinden Oslo Oteli önüne kadar yürüdü. Burada işçiler adına Mehmet Salih Alim basın açıklamasını okudu.

Açıklamasında taşeronlaşmayı eleştiren Alim, emekçiler olarak halkın ramazan ayı ve bayramda mağdur olmaması için fedakarlık yaparak çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Alim, açıklamasına şöyle devam etti:

"VEDAŞ şirket yetkililerine sesleniyoruz, bu fedakarlığımız onlar için değil halkımız içindir. Bize verilen sözlerin yerine getirilmesi için VEDAŞ yönetimini uyarıyoruz. Seçimde halkımızın mağdur olmaması için cuma, cumartesi ve pazar günü hizmet vereceğiz. Fakat bu süreçte protokolde verilen haklar uygulanmazsa seçimden sonra süresiz eyleme başlayacağız. Halkımız şunu bilsin ki mağduriyetin sebebi biz değil şirket yetkilileridir. Yeter artık, bizleri ve halkımızı daha fazla mağdur etmeyin. Gelin bu işi, iş barışı ve iş huzuru içinde müzakereyle, çözüme kavuşturalım." - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da VEDAŞ İşçilerinden Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement