Yüreğir Belediyesi 3 Bin Öğrenciye Bot Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Yüreğir Belediyesi 3 Bin Öğrenciye Bot Dağıttı

Yüreğir Belediyesi 3 Bin Öğrenciye Bot Dağıttı

Adana’da Yüreğir Belediyesi, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan 3 bin öğrenciye bot dağıttı.

08.02.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Yüreğir Belediyesi, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan 3 bin öğrenciye bot dağıttı.

Çağırkanlı Mahallesi, Çağırkanlı İlkokulu'nda gerçekleştirilen dağıtım törenine katılan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Geleceğimizin aydınlık olması şimdi yakacağımız meşalelerle mümkündür. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi için daha önce mont dağıtmıştık. Şimdi ise önceden tespit edilen çocuklarımıza bot dağıttık. Sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri Yüreğir'de yaşanmaya devam ediyor" dedi.

Geleceğin teminatı olan çocukların iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için her türlü desteğe devam edeceklerini belirten Çelikcan, "Eğitim gören çocuklarımız kışın soğuğunda üşümemeleri için mont ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirdik. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin sağlam temellere oturması için çocuklarımız en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalıdırlar" şeklinde konuştu.

Yüreğir'de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin yaşandığını ifade eden Başkan Çelikcan, şöyle devam etti:

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata daha iyi hazırlamak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Kültür evlerimizde verilen ders takviye kursları ve yaz kursları ile daha iyi okullarda eğitim görmelerini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra Yüreğir'deki yaşayan tüm vatandaşlarımıza yönelik yürüttüğümüz sosyal projeler vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Belediyemiz vatandaşlarımızın iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olmaya devam edecektir. Vatandaş memnuniyet odaklı projelerimize devam edeceğiz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüreğir Belediyesi 3 Bin Öğrenciye Bot Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement