Yüreğir Belediyesi Camileri Temizliyor - Son Dakika
Yerel

Yüreğir Belediyesi Camileri Temizliyor

Yüreğir Belediyesi Camileri Temizliyor

Yüreğir Belediyesi özel olarak oluşturduğu 3 ayrı ekiple ilçedeki camilerin temizliğini düzenli olarak yapıyor.

19.02.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediyesi özel olarak oluşturduğu 3 ayrı ekiple ilçedeki camilerin temizliğini düzenli olarak yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip camilerin içleri başta olmak üzere abdesthaneler, lavabolar ve cami çevresi temizlenerek vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerinin yapılması sağlanıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İslam dininde temizliğin çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana camilerimizin temizlenmesini sürdürüyoruz. Dinimiz temizlik temeli üzerine inşa olmuştur. Camilerimiz zaman içerisinde, hava şartları ve kullanıma bağlı olarak temizliğe ihtiyaç duyulmaktadır.

Halkımızın daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla ilçemizde bulunan bütün ibadethanelerimizin temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

Oluşturulan 3 ayrı ekip mahallelerde ve köylerde bulunan bütün camileri düzenli ve dönüşümlü olarak temizleyerek vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerinin yapılması sağlanıyor.

Yapılan bu uygulamadan çok memnun olan mahalle ve köy sakinleri, "Temizlik olmadan iman olmaz. Yüreğir Belediye Başkanımıza ve camilerimizi temizleyen ekiplerimize teşekkür ediyoruz" dediler.

Temizlenen camilere gülsuyu ve değişik kokular sıkılarak vatandaşların daha ferah ve güzel ortamlarda ibadetlerinin yapılması sağlanıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir Belediyesi Camileri Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement