Yurtta Kış - Son Dakika
Yerel

Yurtta Kış

Sivas'ın Gürün ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

20.02.2015 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Gürün ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Gürün Özel İdare Müdürü Umut Aktaş, yaptığı açıklamada, "İlçemiz genelinde yürüttüğümüz yol açma çalışmalarında Eskihamal, Sarıca ve Karadoruk köyü yolunda 20 araç mahsur kaldı. İçinde çocuk, yaşlı ve kadınların bulunduğu araçlar, Kaymakamlığımız Özel İdare ekipleri tarafından kepçe ve grayderlerle yapılan yol açma çalışmaları sonucu kurtarılarak, konvoy halinde evlerine ulaştırıldı" diye konuştu.

Aktaş, Eskihamal köyü grup yolunun tipinin devam etmesi nedeniyle tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldığını belirterek, "Köy yollarında sürdürdüğümüz çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kepçe ve greyderlerle açılan yollar tipinin devam etmesi nedeniyle tekrar kapanıyor. Eskibektaşlı köyü yolunda mahsur kalan 2 araca ulaşmak üzereyiz. Havanın elverdiği ölçüde köy yollarındaki çalışmalarımız sürecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement