Yusuf Namoğlu, Quaresma'nın Pozisyonu İçin: Yorum Yapamam - Son Dakika
Spor

Yusuf Namoğlu, Quaresma'nın Pozisyonu İçin: Yorum Yapamam

Quaresma'nın Başakşehir maçındaki pozisyonu için konuşan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, "Sarı kart görmeme konusunda yorum yapamam, elbette hatalar olabilir." dedi.

29.11.2016 00:24  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu.

"KİŞİSEL OLARAK KONUŞMUYORUM"

Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in performansının sorulması üzerine Yusuf Namoğlu, "Genellikle memnunum tabi ki. Hatalar yok demiyorum ancak geçen seneye göre daha iyi durumda. Kişisel olarak hakemlerle ilgili prensip olarak konuşmak istemiyoruz." şeklinde konuştu.

"ÇAKIR'I TARTIŞMAK DOĞRU DEĞİLDİR"

" Beşiktaş'ta Başakşehir mücadelesinde sarı kart sınırında olan Quaresma'nın rakibine yaptığı hareketin ardından kart görmemesi sebebiyle eleştirilerin odağı olan Cüneyt Çakır hakkında da konuşan Namoğlu, "Cüneyt Çakır, Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli hakemlerden biridir. Tartışılması Türkiye açısından doğru değildir. Sarı kart görmeme konusunda yorum yapamam. Elbet hatalar vardır. Bizim görevimiz hataları minimuma indirmektir." ifadelerini kullandı.
Yusuf Namoğlu, FIFA kokartı için geçen sezon Galatasaray- Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yerine Halil Umut Meler'i FIFA'ya bildirdiklerini açıkladı.

Yusuf Namoğlu, Quaresma\'nın Pozisyonu İçin: Yorum Yapamam

Son Dakika Spor Yusuf Namoğlu, Quaresma'nın Pozisyonu İçin: Yorum Yapamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement