Zabıta Doğru: Adalet Yerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Zabıta Doğru: Adalet Yerini Buldu

Zabıta Doğru: Adalet Yerini Buldu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde zabıta 30 yaşındaki Serdal Doğru, tatlı yerken çekilen fotoğrafını 'Avanta yerken' notuyla sosyal medyada paylaşan F.D.'nin 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmasını, 'Adalet yerini buldu' diye değerlendirdi.

12.04.2016 19:27

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde zabıta 30 yaşındaki Serdal Doğru, tatlı yerken çekilen fotoğrafını 'Avanta yerken' notuyla sosyal medyada paylaşan F.D.'nin 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmasını, 'Adalet yerini buldu' diye değerlendirdi.

İskenderun Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan Serdal Doğru, iddiaya göre İskenderun Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir işyerinde tatlı yerken, F.D. fotoğrafını çekti. F.D., daha sonra bu fotoğrafı 'İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli avanta yerken' notuyla sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafı gören Zabıt Müdürlüğü ekipleri, F.D. hakkında suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan soruşturma sonunda İskenderun 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Çok sayıda zabıtanın da izlediği davanın bugünkü karar duruşmasında hakim, F.D.'yi 'Görevli memura hakaret' suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

Kararı değerlendiren Serdal Doğru, olay günü mesai saatinin bitimine yakın sanayide bir tatlıcıya girip tatlı yediklerini ve parasını ödediğini söyledi. Doğru, verilen kararı da, "Adalet yerini buldu" diye değerlendirdi.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, böyle bir iddiayı kabul etmelerinin mümkün olmadığını ve dava sonucunun da haklılıklarının göstergesi olduğunu söyledi.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zabıta Doğru: Adalet Yerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement