Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi - Son Dakika
Yerel

Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi

Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

10.06.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve Beykonak, Mavikent ve Adrasan mahallelerindeki fırınları denetledi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçede faaliyet gösteren fırınlarda denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri denetimlerde işyeri açma ruhsatları, çalışanların portör muayeneleri, genel hijyen, ekmeklerin gramajı gibi konuları ele aldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, belediye olarak halk sağlığına büyük önem verdiklerini ve toplumun temel besin maddesi olan ekmek üretimi yapan fırınlarda zabıta ekiplerinin düzenli olarak denetim yaptıklarını söyledi.

Denetimler sırasında genel anlamda uygunsuzluk olan ve eksikliği bulunan işyerinin olmamasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Çetinkaya, tespit edilen bazı eksikliklerle ilgili olarak işyeri sahiplerinin uyarıldığını ve eksikliklerin giderilmesi için tutanak tutulduğunu belirtti.

Çetinkaya, ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınların yanı sıra yeni Büyükşehir Yasası dolayısıyla Beykonak, Mavikent ve Adrasan mahallelerindeki fırınların da denetlendiğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement