Zabıta Teşkilat'ının 190. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Zabıta Teşkilat'ının 190. Kuruluş Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilat\'ının 190. Kuruluş Yıl Dönümü

Lüleburgaz'da, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

08.09.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Belediye binasında düzenlenen programda, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, belediye başkan yardımcıları ve zabıta personeli, pasta kesti.

Belediye Başkanı Halebak, burada yaptığı konuşmada, zabıta personelinin görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Zabıta Müdürlüğü'nün belediyenin en önemli birimlerinden olduğunu belirten Halebak, Zabıta Teşkilat'ının 190. kuruluş yıl dönümünün kutlu olması temennisinde bulundu.

Yerel yönetimlerde zabıtanın belediye kanunlarının uygulanması için canla başla çalıştığını ifade eden Halebak, "Belediyeler kanunlarının uygulanmasına çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz. Zabıta Müdürlüğümüz, burada devreye girerek zorlukları aşmamızı sağlıyor. Karşımıza çıkan zorlukları çok çalışarak, çaba sarf ederek başarıyla aşabiliyoruz. 190 yıllık güzide bir teşkilatın mensuplarının haftasını en içten dileklerimle kutluyorum." diye konuştu.

Başkan Halebak, zabıta personelinin eksikliğinin farkında olduklarını dile getirerek, personel sayısının arttırılması için çalışmada bulunduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zabıta Teşkilat'ının 190. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement