Zabıta ve Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Zabıta ve Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi

Zabıta ve Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi

“Dikkatli Gözler” projesi kapsamında Toplum Destekli Şube Müdürü Cengiz Başar, Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Güvenlik Personeline eğitim semineri verdi.

28.06.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dikkatli Gözler" projesi kapsamında Toplum Destekli Şube Müdürü Cengiz Başar, Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Güvenlik Personeline eğitim semineri verdi.

Şube Müdürü Başar, yaptıkları iş gereği gece gündüz alanda aktif olarak görev yapan Zabıta ve Güvenlik personeline "Şüpheli şahıs, araç ve paketler, 155 Polis İmdat hattının etkin kullanımı ve genel güvenlik" konularında bilgilendirme yaptı. Başar, eğitime katılan personele güvenliğin herkesin görevi olduğunu ve toplumun bu konuda bilinçli olması gerektiğini söyledi.

"Olayların, kazaların, kanunsuzlukların, sadece kanunlar ve polisler değil ancak bilinçli bir toplum engeller" diyen Başar, "Her insan üniformasız polistir, her polis üniformalı insandır" mesajını verdi.

Karşılıklı diyaloglar şeklinde geçen seminerde günlük yaşamdan örnekler verilerek olaylar somut bir şekilde anlatıldı. Seminere katılan personel Başar'a zaman zaman sorular sordu. Eğitim sonunda Zabıta ve Güvenlik personeli Şube Müdürü Cengiz Başar'a teşekkür etti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta ve Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement