Yakalanan Katil Zanlısı: Benim de Çocuğum Var, Uyuşturucu Satmasınlar - Son Dakika
3.Sayfa

Yakalanan Katil Zanlısı: Benim de Çocuğum Var, Uyuşturucu Satmasınlar

Adana'da sokak ortasında pompalı tüfekle bir kişiyi öldürdüğü ileri sürülerek yakalanan zanlı, ''Benim de çocuğum var. Uyuşturucu satmasınlar." dedi.

01.03.2017 14:47  Güncelleme: 16:03

Adana'da sokak ortasında pompalı tüfekle öldürülen Ahmet E.'nin katil zanlısı 2 kardeşten biri polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyete götürülen zanlı, ''Benim de çocuğum var. Mahallemde uyuşturucu istemiyorum. Satmasınlar uyuşturucu." açıklamasında bulundu.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Seyhan ilçesinde Ahmet T. ile kardeşi Ferhat T. mahallede uyuşturucu sattıklarını ileri sürdükleri 39 yaşındaki Ahmet E. ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ferhat T. evden pompalı tüfek alıp gelerek Ahmet E.'ye ateş etti. Açılan ateş sonucu Ahmet E. ağır yaralanırken, ağabey ve kardeş kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından Ahmet E. mahalleye yakın özel bir hastaneye getirildi. Ancak Ahmet E. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet E.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Cinayet dedektifleri ise zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Dedektifler kısa sürede pompalı tüfeği kullandığı ileri sürülen Ferhat T.'yi yakalarken, ağabeyi arama çalışmaları da devam ediyor. Ferhat T. yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi.

''MAHALLEMDE UYUŞTURUCU İSTEMİYORUM''

Zanlı buradan sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, basın mensuplarının "Neden öldürdün?" sorusuna "Uyuşturucu satmasınlar pişmanım yaptığıma. Benim çocuğum var mahallemde uyuşturucu istemiyorum. Satmasınlar uyuşturucu ben istemiyorum." diye yanıt verdi. Zanlı emniyete götürülerek sorguya alındı.

Yakalanan Katil Zanlısı: Benim de Çocuğum Var, Uyuşturucu Satmasınlar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yakalanan Katil Zanlısı: Benim de Çocuğum Var, Uyuşturucu Satmasınlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement