Zarrab, Mahkemeden Ek Süre İstedi - Son Dakika
Ekonomi

Zarrab, Mahkemeden Ek Süre İstedi

ABD'de tutuklu olan Reza Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman, New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara ile anlaşarak, mahkemeden ek süre istedi.

07.06.2016 06:54  Güncelleme: 07:47

New York Güney Bölgesi Mahkemesi'ndeki davaya bakan yargıç Richard Berman, 2 Haziran'da görülen kefalet duruşmasında savcılık ve savunma avukatlarından, 7 Haziran'a kadar kendisine jürili duruşma için tarih önerilerini vermelerini istemiş, 16 Haziran'daki duruşmada jürili duruşma tarihlerinin kesinleştirileceğini duyurmuştu.

"ACELE ETMEYELİM"

Ancak Zarrab'ın avukatı Brafman, dün mahkemeye sunduğu dilekçede, başsavcılık ile konuşarak, duruşma tarihlerinin belirlenmesi için acele etmeme konusunda ortak karara vardıklarını söyledi.

YENİ BELGELERE VURGU

Dilekçede, "Böylece, savunma makamı yoğun miktardaki yeni belgeler üzerindeki incelemelerini ve ne kadarının tercümeye ihtiyacı olduğu konusunu daha rahat ele alabilir" ifadesine yer verildi.

Yargıyı geciktirme gibi bir amaçları olmadığını belirten Brafman, 'Hızlı Duruşma' hakkı önerilen Zarrab'ın avukatlarına iyi hazırlanmaları için gerekli sürenin verilmesini istediğini kaydetti.

Zarrab, Mahkemeden Ek Süre İstedi
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Zarrab, Mahkemeden Ek Süre İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • akp: akp oy verende suçludur 25 2 Yanıtla
  • ALİ: Beter ol ZARRAB bizim paracıklarımızla çoluk çocuğumuzun geleceği için toplanan paralarla güzel bir on sene yaşadın inşallah idam sehpasında sallanırken görürüz 17 4 Yanıtla
  • visal caner: yılın işadamı ödülünü gösterse hapisten çıkarmı? 14 3 Yanıtla
    Ee: hapis cezası ve baya yüklü bir miktar parasının gideceği kesin gibi 0 0
  • Yorumcu: Sayın ZARRAB biz sana ince çalgı gönderelim biraz Kıvır iyi kıvırıyorsun fakat ABD 7 tane idam sehpası var sen seç birini eninde sonunda o sehpaları birine bineceksin hapisle kurtulamassın arada adalet yok bizde olsa 1 saat yatmazdın çünkü bizde adalet var 8 2 Yanıtla
  • misafir: sen kimsin işe yarayan biri olsan bunu söylemessin zaten 1 4 Yanıtla

Advertisement