Zehra Çilingiroğlu Kilo Vermek İçin Sürekli Yürüyor - Son Dakika
Magazin

Zehra Çilingiroğlu Kilo Vermek İçin Sürekli Yürüyor

Zehra Çilingiroğlu Kilo Vermek İçin Sürekli Yürüyor

Sık sık yürüyüş yaparken görüntülenen Hülya Avşar'ın kızı Zehra, önceki gün spor yaparken "Daha vermem gereken kilolar var." diyerek muhabirlerin yanından hızla uzaklaştı.

25.05.2015 14:50  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün boğaz sahilinde sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takılan Zehra Çilingiroğlu, Tarbaya'dan Bebek'e kadar sahil boyunca yürüdü.

"TUTMAYIN BENİ"

Sürekli yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Zehra, "Vermem gereken birkaç kilo daha var tutmayın beni" dedi ve hızlı bir şekilde yürümeye devam etti.

TARABYA'DAN BEBEK'E KADAR YÜRÜDÜ

Önceki gün boğaz sahilinde sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takılan Zehra, Tarbaya'dan Bebek'e kadar sahil boyunca yürüdü.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Zehra Çilingiroğlu Kilo Vermek İçin Sürekli Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • abc: Çok yeme kilo almazsın 10 2 Yanıtla
  • abdülkerim: Sizi kediler sizi ulaşamadığız ciğere murdar dersiniz.Olsa afiyetle yersiniz. Fıstık gibi kız bir içim su misali Allah sahibine bağışlasın 1 10 Yanıtla
  • Zalim: Çok önemli bı haber vay be Ula 90 Kılo olsan bizene 45 kılo olsan bıze ne 10 1 Yanıtla
  • Orhan: Bu mudur haber 10 0 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,: TŞKLER ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER YAPANLARIN ELİNE SAGLIK))))))))))))) 9 1 Yanıtla
  • m.akif: Ebu Umame ra’den rivayet edilmiştir: Genç bir delikanlı Peygamberimizin meclisine gelerek “Ey Allah’ın Resulü Zina etmem hususunda bana izin ver” dedi. Bunun üzerine orada bulunanlar “Sus, sus” diye onu engellemeye çalıştılarsa da, Peygamberimiz asv “Bırakın da yanıma gelsin” dedi. Gencin yanına gelmesi üzerine de ona “Annenin zina etmesi senin hoşuna gider mi” buyurdu. Genç “Hayır Allaha yemin olsun ki hoşuma gitmez Allah beni sana feda kılsın” karşılığını verdi. Hz. Peygamber “Sen nasıl istemiyorsan diğer insanlar da annelerinin zina etmelerinden hoşlanmazlar. Peki kendi kızının zina etmesi senin hoşuna gider mi” buyurdu. Genç ““Hayır Allaha yemin olsun ki hoşuma gitmez Ey Allahın resulü Allah beni sana feda kılsın” cevabını verdi. Peygamber as bu kez “Sen hoşlanmadığın gibi diğer insanlar da kızlarının zina etmelerinden hoşlanmazlar. Söyle bakalım kızkardeşinin zina etmesi senin hoşuna gider mi” dedi. Genç buna da “Hayır istemem ey Allah’ın Rasulü Canım sana feda olsun. Tabii ki bunu da istemem” dedi. Hz. Peygamber’in “İnsanlar da kız kardeşlerinin zina etmesini istemez. Peki teyzenin zina etmesi senin hoşuna gider mi” buyurması üzerine, yine “Canım sana feda olsun ey Allah’ın Rasulü Bunu da istemem” cevabını verdi. Bunun üzerine Hz. Peygamber “Diğer insanlar da senin gibi, teyzelerinin zina etmelerini istemez” dedikten sonra mübarek elini onun omzuna koyarak “Rabb’im Bu kulunun günahlarını bağışla, kalbini her türlü kötülükten arındır, Onu zinadan koru” diye dua etti. Bundan sonra hiç kimse bu gencin kadınlara dönüp baktığını görmedi. Ahmed, Taberani 9 0 Yanıtla
  • harbi cocuk: Anasina bak kizini al derler eskiler ... 5 3 Yanıtla
  • Arsen : Gereksiz bi haber 8 0 Yanıtla
  • şırnaklı şaban: zehra kürt kızıdır. aleyhinde konuşmayın. dalarım vallaaa 2 6 Yanıtla
  • hayati akış: vay vay vay cantaya bak 3 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement