Zeytinburnu'da Hamile Kadının Binadan Atlama Anı Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Zeytinburnu'da Hamile Kadının Binadan Atlama Anı Görüntülendi

Zeytinburnu\'da Hamile Kadının Binadan Atlama Anı Görüntülendi

İstanbul Zeytinburnu'da patlamanın meydana geldiği binada mahsur kalan hamile kadının, apartmandan atladığı an kameralara yansıdı.

12.07.2014 13:40  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Zeytinburnu'da Beştelsiz Mahallesi'nde Mithatpaşa tramvay durağı civarında bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Patlamanın meydana geldiği iş yerinin hemen üzerindeki 1. katta oruran 8 aylık hamile Ayşe Akıllı, çevredekilerin yardımıyla binadan atladığı belirtilmişti.

HAMİLE KADININ ATLAYIŞ ANI ANBEAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yaralanan hamile kadının binadan atlayış anı ise kameralar tarafından anbean görüntülendi.

VATANDAŞLAR YARDIMCI OLDU

Görüntülerde, çevredeki vatandaşların balkonun altına çöp konteynerleri getirdiği, kartonlarla ve kilimlerle, Akıllı'nın atlamasına yardımcı olduğu görülüyor.

HAMİLE KADIN VE BEBEĞİNİN DURUMU İYİ

Avrasya Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve birkaç gün daha hastanede müşahede altında kalacağı bilgisi verilen 8,5 aylık hamile hostes Ayşe Akıllı(28) ve bebeğinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

DOKTOR: HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Hastanenin acil bölümü hekimi doktor Türkan Kasabalı, ilk etapta hastaneye gelen 4 yaralının olduğunu söyleyerek, 'Bir tanesinin durumu daha ağırdı onu Samatya'daki hastaneye sevk etmek durumunda kaldık. Diğer hastaların zaten hepsine müdahale ettik. Hiçbirinin hayati tehlikesi yok" dedi. Yaralı hamile kadının durumu hakkında ise, "Şuan için görünen herhangi bir sıkıntısı yok ama gözetim altında tutuyoruz. Hayati riski yok "diye konuştu.

OĞUZ KAAN SALICI, PATLAMADA YARALANAN HAMİLE KADINI ZİYARET ETTİ

Akıllı'yı hastanede CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ziyaret etti. Salıcı, Ayşe Akıllı ile kısa süre sohbet etti. Akıllı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Zeytinburnu'da Hamile Kadının Binadan Atlama Anı Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • baba: kadında haklı önce can 13 1 Yanıtla
  • mamoste: ALLAHA şükürler olsun ki anne ve bebeğe bişi olmamış. dünya lideri ülke olduk ama en ufak olayda bile ne kadar hazırlıksız olduğumuz ortada ambulans 2 saat itfaye 3 saat sonra gelir.AKlara sorsan dünyayı biz yönetiyoruz. 5 4 Yanıtla
    NEHİR: NEYE DAYANARAK AMBÜLANS VE İTFAİYENIN ORAYA GEÇ İNTİKAL ETTİĞİNİ SÖLEYEBİLİYORSUNUZ AMBÜLANS VE İTFAİYE ÇOK KISA BIR SÜREDE OLAY YERINDE İDİ BİLİP BİLMEDEN İNSANLARA İFTİRA ATMAYIN AKLARI KARALAYIP CHPLILERI TEMİZLEYECEZ DİYE İNSANLIĞINIZDAN ÖDÜN VERMEYİN. . 0 0
  • kenan cenk: yazık .Allah yardımcısı ola 6 0 Yanıtla
  • Soner Çakmaklı: Saçmalık diz boyu patlamadan 1 dakika sonra kadın atladı. Orada gazeteciler de yok çekimleri biz ve diger vatandaşlar yaptık Kadın atladiktan hemen sonra binayı komple alevler sardı Olayın itfaiye ambulansa bildirilmesi 2-3 dakika sonra oldu herkes soktaydi O an ilk müdahale yangının olduğu bölüme yapmak istenildi ama alevler büyüyor tekrar patlama riski de olabilirdi 0 0 Yanıtla

Advertisement