Zeytinburnu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Zeytinburnu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

Zeytinburnu\'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

Zeytinburnu'nda akşam saatlerinde seyir halindeki araç karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir adama çarptı.

21.06.2016 00:46

Zeytinburnu'nda akşam saatlerinde seyir halindeki araç karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir adama çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.00 sıralarında TEM Bağlantı yolu Aksaray istikametinde meydana geldi. Enver Ertürk idaresindeki 34 J 6491 plakalı otomobil Vatan Caddesi'nde bulunan Anıt Mezar önüne geldiği sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen Mehmet Kozan'a (69) çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yaşlı adam yere düşerek ağır şekilde yaralandı. Yoldan geçen sürücüler yardıma koşarken, bir yandan da hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri yerde yatan yaşlı adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kısa süreli araç kuyrukları oluşurken, trafik polisleri de yolu tek şeritten verdi. Ağır yaralanan yaşlı adamı sağlık ekipleri ambulansla Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazayı gördüğünü belirten Batuhan Cihangir isimli bir genç, "Biz arkadaşla Topkapı Ulubatlı yokuşundan aşağıya doğru iniyorduk. Vatan Caddesi'nden bir ses geldi. Dedim ki herhalde araçlar kaza yaptı, arkamı dönüp baktığımda yerde yatan yaşlı bir amcayı gördüm. Gittik bizde yardımcı olmak amaçlı, o sırada bir bayan geldi ilkyardımı o yaptı. Yaya yolu olmayan bir yerden karşıdan karşıya geçmeye çalışıyormuş. Araç normal gitmesi gereken hızda gidiyordu. Hayati tehlikesini bilmiyorum, sadece başı kanıyordu onu gördüm" dedi.

Olay yerinde bulunan polis ekipleri sürücüyü gözaltına alırken, kazaya karışan araç ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zeytinburnu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement