Zilespor'dan Büyük Başarı - Son Dakika
Güncel

Zilespor'dan Büyük Başarı

Zilespor\'dan Büyük Başarı

Deplasmanlı Bölgesel ligde mücadele eden Zilespor Basketbol takımı kendi evinde Medikal Park Trabzon Gelişim sporu 70 - 63 'lük skorla yenerek büyük bir başarıya imza attı.

13.01.2015 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zile Hasan Sevinç Kapalı spor salonunda oynanan  maça hızlı başlayan Zilespor basketbol takımı ilk periyodu 22 - 12 önde kapatan Zile spor basketbol takımı ikinci periyodu da 35 - 30 önde kapattı üçüncü periyoda oyuna ağırlığını koyan  Medikal Park Trabzon Gelişim spor basketbol takımı üçüncü periyodu  50 - 52 önde tamamladı. Dördüncü ve son periyonda seyirci desteğini de arkasına alan Zile spor basketbol takımı son dakikalardaki müthiş oyunu ile maçı 70 - 63 kazanarak deplasmanlı bölgesel ligde büyük bir başarıya imza attı.

Maç sonrası açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel; Coşkulu bir taraftar karşısında Zile spor Trabzonspor'u mağlup etti. Bu büyük başarıda emeği olan başta kulüp başkanımız olmak üzere hocamıza antrenörümüze ve tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah tespih tanesi gibi bu başarılarımız yan yana dizilecek ipi göğüsleyen takım Zile spor olacak ve şampiyon olacağız diye konuştu

Zile Spor idarecisi Nazım Doğan'ise ; Çok heyecanlıyım coşkuluyum başta başkanıma, taraftarlarımıza, hocamıza takımımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepisiniz alnından öpüyorum bu onuru gururu bize yaşattılar sağ olsunlar var olsunlar dedi.

Müsabakayı Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Direk, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, İlçe Müftüsü İlyas Akyazı ve basketbol severler izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zilespor'dan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement