Ziraat Bankası Etiyopya'da Ofis Açacak - Son Dakika
Ekonomi

Ziraat Bankası Etiyopya'da Ofis Açacak

Ziraat Bankası Etiyopya\'da Ofis Açacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ziraat Bankası'nın Etiyopya'da ofis açacağını ve bu ülkede bankacılık lisansı alan ilk yabancı olacağını söyledi.

27.04.2015 12:28  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Bankası Etiyopya'da bankacılık faaliyetleri için lisans alacak ilk banka olacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, açıklamayı katıldığı Türkiye-Etiyopya İş Forumu'nda yaptı.

ZİRAAT BANKASI AZERBAYCAN'DA FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ziraat Bankası'nın Etiyopya'da ofis açacağını ve bu ülkede bankacılık lisansı alan ilk yabancı banka olacağını açıkladı.

NİSAN AYI ENFLASYONU

Zeybekci, enflasyonla ilgili de açıklama yaptı.

Ekonomi Bakanı, "Kurun nisan enflasyonuna etkisini mevsimsel etki ve diğer sektörlerdeki olumlu gelişmeler nötralize edecek; nisan enflasyonu ile ilgili ekstra negatif sonuç olmayacak" dedi. Zeybekci, "Kur bizden kaynaklı dalgalanmıyor; ihracat, ithalat ve enflasyona etkisi olması gayet muhtemel, bunda endişe edecek bir şey görmüyoruz" diye devam etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Ziraat Bankası Etiyopya'da Ofis Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • UMUT: nil nehrindeki piranha balıklarndan vadesiz hesap açarsınız artık 7 2 Yanıtla
  • SEVGİ: Kırıkkale Yahşihan İlçesi Ziraat Bankası ' sının Yenişehir'e taşınma teşebbüsünü Sayın Yetkili'ler Etiyopya dursun bir kenara bizim şubelerimizi açalım. Onca Emekli Esnaf neder size. . . . . ! Sevgi GÜNDÜZ YAHŞİHAN 3 0 Yanıtla
  • Muro : Japonyaya bir banka şart artık 3 0 Yanıtla

Advertisement