Ziyaret Bahanesiyle Eski Patronunun Altınlarını Çaldı - Son Dakika
Güncel

Ziyaret Bahanesiyle Eski Patronunun Altınlarını Çaldı

Ziyaret Bahanesiyle Eski Patronunun Altınlarını Çaldı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde eski işyerini ziyarete giden 26 yaşındaki Mehmet Z., işyeri sahibi kadının çantasındaki 20 bin liralık altını çaldı.

12.02.2015 13:19  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde eski işyerini ziyarete giden 26 yaşındaki Mehmet Z., işyeri sahibi kadının çantasındaki 20 bin liralık altını çaldı. Güvenlik kameralarının kaydettiği olay sonrası polis, şüpheliyi aramaya başladı.

Olay, geçen hafta Sandıklı'da meydana geldi. Bir süre çalıştığı Dinar Caddesi üzerindeki kafeye ziyarete giden Mehmet Z., işletme sahibi A.K. ile sohbete başladı. İşletme sahibi bir yandan da müşterileriyle ilgilenirken, eczaneden sipariş ettiği ilaçları getiren kalfa içeri girdi. A.K., kalfadan ilaçları kafenin arka bölümüne bırakmasını istedi. Kalfayla birlikte arka bölüme geçen Mehmet Z., ilaçları işletme sahibinin çantasının yanına bıraktı.

Kalfanın gitmesinden bir süre sonra A.K.'nin müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen Mehmet Z., tekrar arka kısma geçti. Çantayı açan Mehmet Z., yaklaşık 20 bin lira değerindeki altını cebine koydu. Bir bahaneyle kafeden çıkan Mehmet Z., kayıplara karıştı.

Olaydan saatler sonra çantasındaki altınların olmadığını fark eden A.K., polise başvurdu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Mehmet Z.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ziyaret Bahanesiyle Eski Patronunun Altınlarını Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement