Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ziyaretler Devam Ediyor

Ziyaretler Devam Ediyor

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un başlattığı Havran Devlet Hastanesi ve Şerife Ali Soylu Huzurevi sakinlerine ziyaret faaliyetlerine İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Jandarma Komutanı Fatih Bekteş’de katılıyor.

21.01.2015 14:38

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'un başlattığı Havran Devlet Hastanesi ve Şerife Ali Soylu Huzurevi sakinlerine ziyaret faaliyetlerine İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Jandarma Komutanı Fatih Bekteş'de katılıyor.

Protokol üyeleri ilk olarak Havran Devlet Hastanesi Başhekimi Cemal Seven ve Hastane Müdürü Mehmet Akif Kalaycı'yı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Protokol üyeleri Devlet Hastanesinde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek dertlerini dinleyip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastane ziyareti sonrası Şerife Ali Soylu Huzur evini ziyaret eden heyet, huzur evi sakinlerinin sorunlarını dinledi ve öğle yemeğini yaşlılarla birlikte yediler.

Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Yaşlılarımız burada çok iyi bakılıyor, onlara burada kendi evlerindeki yaşam koşullarını sunmaya çalışıyoruz. Yaşlılarımız Huzur Evi personelinden son derece memnun. Bugün öğle yemeğimizi yaşlılarımızla birlikte yedik. Allah hepsine sağlık sıhhat versin. Bundan sonraki yaşantılarında kendilerine mutlu ve huzurlu yıllar geçirmelerini temenni ederim." şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement