Zonguldak - Denizde Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat?ın Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Denizde Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat?ın Cesedi Bulundu

Zonguldak - Denizde Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat?ın Cesedi Bulundu

Denizde kaybolan 14 yaşındaki Serhat'ın cesedi bulunduZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, önceki gün serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat Uludağ'ın cesedine ulaşıldı.

25.08.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizde kaybolan 14 yaşındaki Serhat'ın cesedi bulundu

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, önceki gün serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat Uludağ'ın cesedine ulaşıldı.

Önceki gün annesi Ayşe, babası Bahattin ve ağabeyi İlker ile birlikte serinlemek için Alaplı-Ereğli İlçesi arasındaki Plajlar Mevkii'nde denize giren Serhat Uludağ, bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Ereğli Belediyesi 'ne ait cankurtaranlar ve vatandaşlar tarafından denizde yapılan arama kurtarma çalışmasına katılanlardan Şevket Yalçın da boğuldu. Yalçın'ın cesedi aynı gün denizden çıkartılırken, Uludağ tüm aramalara rağmen bulunamadı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Amasra Grup Komutanlığı ekipleri ve balıkçı tekneleriyle yapılan arama çalışmasında Uludağ'ın cesedi, olay yerinden 3 kilometre uzaklıkta Alaplı limanı girişi yakınlarında bulundu. Balıkçı teknesine alınan Uludağ'ın cesedi, tersaneler mevkiinde nakledildiği ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uludağ'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Denizde Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat?ın Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement