Denize Atlayan Arkadaşının Peşinden Atladı, İkisini de Polis Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Denize Atlayan Arkadaşının Peşinden Atladı, İkisini de Polis Kurtardı

Denize Atlayan Arkadaşının Peşinden Atladı, İkisini de Polis Kurtardı

Zonguldak Ereğli'de denize atlayan arkadaşını kurtarmak için peşinden atlayan 30 yaşındaki V.K. denizden çıkamayınca, iki arkadaşı polis ve itfaiye kurtardı.

09.11.2015 05:16  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, denize atlayan arkadaşı 38 yaşındaki M.D.'yi kurtarmak için peşinden atlayan 30 yaşındaki V.K., denizden çıkamayınca, iki kişiyi polis ve itfaiye kurtardı.

DENİZE ATLAYAN ARKADAŞININ PEŞİNDEN GİTTİ

Olay, saat 01.30 sıralarında Bozahane Limanı'nda meydana geldi. İddiaya göre; M.D. ve V.K. limanda bir süre alkol aldı. M.D., alkolün de etkisiyle ayağa kalkarak kendisini denize attı. V.K.'de arkadaşını kurtarmak için suya atladı. Yüzme bildikleri için denizin yüzeyinde kalan iki arkadaş denizden çıkamayınca çevreden yardım istedi.

SESİ DUYAN LİMAN GÖREVLİLERİ POLİSE HABER VERDİ

İki kişinin denizdeki bağrışmalarnıı duyan liman görevlileri, durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Gelen itfaiye ekipleri, denize uzattıkları yangın merdiveniyle M.D.'yi kurtarırken, V.K. polis ve vatandaşların yardımıyla denizden çıkarıldı. İtfaiye ekipleri, soğuktan titreyen M.D.'ye, üşümemesi için mont giydirdi.

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİLER

Tedavi edilmek üzere ambulansla hastaneye götürülmek istenen iki kişi, ısrarlara rağmen hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Haklarında tutanak tutulan iki arkadaş daha sonra evlerine gönderildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denize Atlayan Arkadaşının Peşinden Atladı, İkisini de Polis Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement